Tuesday, 7 July 2009

pendek tapi bermakna..ok?

dah ada orang ajak aku jalan2 dah :)

plan nak pegi 4 org.

tapi alih2 tinggal berdua je
si pengajak dan aku

hehehe

ak tak kisah,
sebab ada org ajak.

aku on je.

:)

dia ajak pegi taman tasik titiwangsa.
mula2 fikir2.
ada apa?

die kate ade paddle boat.
owh menarik tu.

bila aku sampai sana,
aku macam kagum.
sebab,
kenapa aku tak notice tempat ni ade macam2?
:) :) :)

ada dua benda baru aku cuba hari tu:

1)sea rider (basically,same je macam paddle boat but ada 4 seats)




2)surf bike
owh ini menarik walaupun kat tengah2 tasik tu kami
surfing board kami tersekat kat rumpai2 tasik.
hahaha,then ada saviour dtg...jeng3


lepas nie nak naik kuda pulak kat situ,
jadi kawan ku yg cantik,bila balik sila roger aku! :)

11 comments:

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

pakai kamera apa?

Miss Typical said...

hehehehe kamera digital biasa je, tapi sebab die multi-function...besh juga la.

Mr Jagatraya said...

Bape hinggit sekali naek?

Miss Typical said...

sea rider boleh 2org kayuh rm6
surf bike rm 3 per person,

so,basically rm3 per person...

hehehehe
menarik tau!

Everlasting Eternity said...

aku nk pegi...
aku nk pegi...
aku nk pegi...
huhuhu~

Miss Typical said...

ahad aku bawak kau nak?

Everlasting Eternity said...

huhu...ye ke?
ahad taun bla ea?
ekeke~ =P

Miss Typical said...

hahahaha,nanti aku culik la kau kat uia tu...wek :p
sabaq noh~

Everlasting Eternity said...

bla3...
x sabaq nk kena colek nie...
ahahaha~

Miss Typical said...

di sebabkan uia kau dgn tempat pengajian aku tak jauh. dan aku tak dapat jadual lagi....

sila update jadual kau kat aku..

hahahaha....

senang sikit nak buat suprise :p

Everlasting Eternity said...

haha..nnti aku updatekan..=P