Sunday, 28 June 2009

aku rasa adik kawan aku tu kacak la... :)

rasa lama dah aku tak update blog ni....
hehehehe,

aku rasa aku di lamun cinta....
dengan apa,siapa,kat mana,bila....

kebetulan cuti semester aku dengan cuti sekolah adik sama,
tapi aku punya cuti lagi banyak la.

aku rasa cuti kali ni,
aku banyak create memory untuk adik aku.
di samping aku cipta kenangan dan buat apa yg aku rasa mahu buat.

ini aktiviti yang aku short-listed (randomly)

1.ke bukit cerakah bersama teman2-berbasikal-makan cendawan dan lain2.


2.bird park dengan adik,teman dan sepupu.


3.night movie kat pavillion with adik+cousin(s)

4.bawak adik dan jiran ke wet world shah alam


5.beli ikan baru untuk adik (ganti yang mati hari tu)

6.naik hoho (hop on hop off) kl..
-kagum
-tremendously exciting.
-nak naik lagi.
-makan kat carl's jr-lawak la.


7.kolam air panas kat tapah with family


8.spent time dengan adik untuk hari jadi die berdua :)


9.buat birthday party adik kat rumah


10.pulau pangkor dengan family (mama-papa-adik-me)
the best thing about pulau pangkor is the beach.itu je...hehehehe



11.berkayak dgn adik di tengah2 laut.owh ini sangat menarik!

dan lain2....
mungkin biasa je kot.
tapi....
as for me....
its not what we do,
its how we do it.

okay la,but still aku tunggu orang ajak aku jalan2....
hehehehehe.

9 comments:

dammit said...

whoa, kakak mithali ni :)

Miss Typical said...

hahahaha,
takde la sangat.
just nak adik2 membesar dengan perasaan ada seorang kakak.

wuhoo...tak besh tau takde kakak. :)

Everlasting Eternity said...

huhu...
spe spupu ko yg pegi taman brung 2?
heh3:-p

Miss Typical said...

KAK JOE :) kakak kesayangan kau la dira...hahahaha cepat sikit pulang.

Everlasting Eternity said...

ye ke?
ni yang aku jelez nie...
kakak kesayangan aku g ngan ko...
huk3...
aku dh pulang dh...
kt umah ko r nie...=P

Miss Typical said...

oh.....kau online kat bilik aku ehh? :p
tapi kau syg die lebih kan...muahahahaha

Everlasting Eternity said...

aaa...kt blik ko...
tp sje je xbg ko bc..=P
mmg aku syg dia lbey...
2 aku jeles 2...
hah3~

Miss Typical said...

hahahaha,ikut kau la,
tapi nanti kite pi lawat kakak hang tu....
sebab die dah banyak kali call aku nieh... :)

Everlasting Eternity said...

alah...npa dia call ko?
ni yg wat aku lg jelez nie...
ahahaha~ =P