Wednesday, 12 May 2010

New Things

1) jalan baru

Hari ni aku explore satu jalan kampung yang sebelum ni aku takde guts pun nak lalu. aku try lalu jalan ke sepang ikut jalan dlm, and aku dah figure out mcm mana nak ke airport without bayar tol. hahaha

2) pakwe baru


i bought myself a new flash memory camcoder. RED Legria FS306. hahaha after this aku akan post satu entry pasal pakwe baru nie!

*excited kot!*

weeeeeeeeeeeeeeeeee~

saja nak buat short update tengah2 malam nie :P

bye!

4 comments:

budakcomot said...

nanti boleh la kita dating dgn pakwe awak...pas2 tgkap gmbar byk2... hehehe..nway,maseh sebab letak link blog sy kat page awak.. tp2,awak eja nama sy yang bariyyah 2 xberapa betol... :P

Miss Typical said...

hehehe sure2!
eh name awak,sorry morry meyh!

fixed!

:)

khairul_bariyyah said...

teehee~ tara hal... :)

make me wonder said...

ensem pkwe..hehehe