Monday, 3 September 2012

Tulang


dah bertahun2 aku tak kisah pun.

tapi aku rasa dah tiba masanya.

untuk put an end to it.

the gossip.

aku dgn rakan sebaya itu.

ya. kami pernah rapat, rapat.

tapi tak bercinta.

pernah manja2 sikit tapi masih guna aku kau.

mungkin itu salahnya dulu.

tapi aku dan dia yg hentikan kesengalan tu.

ye la kita pun makin besar. perasaan masing2 kita nak tahu mcm mana kan?

aku takut aku suka dia lebih2 so aku stop kan.

senang je aku ckp ngan dia. sebab dia jenis org baik2 senang aku nak faham.

aku tanya dia

"kita rapat2 ni, kau ada perasaan lebih dri kawan ke? sebab aku tak rasa kau rasa mcm tu,aku pun"

dia jawab panjang2, tapi jawapan dia tak lah. memang kitrg kawan.like kawan.
lepas dri tu kitrg kawan juga. rapat juga.

tapi bagus sebab tak la contact sekerap masa dulu2.

fikiran pun masing2 dah matang barangkali.

aku fikir gosip dikalangn kawan2 tu dah lenyap.

bengong, makin menjadi2 pula.

hmmm.

aku tak kisah pun.

tapi sejak minggu lepas, aku mcm terkisah pula.mcm2 jadi. luar dri jangkaan. so aku tak mahu jangka lebih lagi.

i want to put an end to it.

dia pun dah ada someone special.

aku, takda.

aku takut aku tersuka kat dia ke apa ke. kan, mana tahu. bla bla bla

so far biasa je ah lagi,

tak lah aku letak dia kawan high rank ke ape. sama je ngan lain2.

aku juga yg letih nanti.

bukan penggosip. bukan dia.

dia pun satu, baik sgt, senang sgt kena buli.

terima ja org kata ape.

hmmm. tah. apa2 lah. kroooh

aku dah bosan bekerja.lalalalala~



kan?

3 comments:

white_roses said...

chaiyok2. i can do it girl. i will always with you ok! bila nak pergi ice shave?

Anonymous said...

ohh, now i understand everything :) saya pun pernah experience mcm tu. tersuka padahal takde apa2. that why skarang mmg kena lebih berhati2 bercakap. bila rasa dah lain macam, undur diri cepat2. hee. saya doakan semoga awak bertemu jodoh dgn orang yang lebih baik dan solehah. inshaAllah :)


-saya pengkomen yang setia. ngehehe ;)

typicalisme said...

lisa : tak org ajak, takde la pergi :P ajak lah ajak lah :D

pengomen tegar. banyak betul drama sy ni kan, bagus kalau jdi producer ni. mesti laku cerita saya! semoga yg terbaik utk awak juga sang doktor :)