Friday, 3 September 2010

Handkerchief

it's been 3 months!

mcm laju gila la masa berlalu. i don't know. aku enjoy. bahagia.

bukan sebab seseorang tapi sebab ramai orang.

aku tidak mahu terlalu selesa, takut aku akan panik bila tidak selesa kelak.

......................................................

ok,tiba2 aku nak jadi poyo tahap dewa ke 21 sekarang ni.

that day, buka puasa kat Palm Garden.
i know the crush2 ni dah gone kan....

but then,aku rasa best masa ambil makanan hari tu.
takde ape2 pun,but...but...but.....

it just simply sweet.moment.

bukan aku yg sweet,
bukan die yang sweet.
moment tu je yg sweet.

itu saja.fullstop.

enough.

silly kan?

2 comments:

white_roses said...

yup2....

Miss Typical said...

hahahaha yup2 awak tu refer yg mane?

hahaha