Thursday, 4 September 2008

v3i

semalam.
cukup setahun
hp motorola v3i aku dirembat org yg kurang berguna!

owh.
teman tanye
tak impi belinya lagi.
jawab ku.
aku sudah beralih arah.
tapi dlm kepala ku

masih,model seperti itu.
aku kecewa sikit hp tu kena curi
sebab
aku beli cash.
guna duit gaji kerja sambilan!

itu la harta yg aku beli yg paling mahal!
sepanjang hidup aku.

bila fikir2 balik.
mama pernah kate yg aku ni jenis.
selagi tak kena,selagi tu la degil tak nak dgr kate.
hehehe
betul la.
hidup kena ade bukti yg zahir.
boleh mendiamkan mental aku yg ragu2.

and....
the best part that i learnd dr peristiwa ni was....
appriciate apa yg kita miliki walaupun,bukan dari usaha kita.
sebab b4 this,
aku macam sedikit tak sedih pun kalau barang aku yg hilang bukan aku yg beli.

(tapi for those yg kenal aku-jgn kalian berani buang barang2 aku)
ngeeeeeeeeeeeeeeee :D korang tahu kan?

5 comments:

KnowLee said...

Hello...

Setuju la dgn your mom.

akuYANGtipikal said...

hehehehe...

betul3
mama selalu betul!

:D

shamel said...

kalu nak beli ensset beli la motorola gak.
sebab...
aku pon gune motorola. =)

shamel said...

kalu nak beli ensset beli la motorola gak.
sebab...
aku pon gune motorola. =)

akuYANGtipikal said...

hehehehe
currently gune sony ericson,
tak rosak lagi so,tak bertukar lagi la....

:P