Saturday, 1 November 2008

blue-chair

i dont lead when i dont know as much as they knew.
because im always wrong.

but when i already knew it as much as i should know,
i still cannot lead,
because sometimes,
they think,i still dont know what should i know.

in anyway.
beauty lies in the eyes of the beholder.

4 comments:

stanum_saliva said...

tp aku lg suka kau py red-chair(blh pusing2)..hahahaha....aku pernah t'kejut dgn satu kata2 dr sorang bijak pandai..."pemimpin bukanlah org yg bijak kerna org bijak dah tak pandai nak memimpin"....nabi mohd sendiri seorg yg buta huruf tp dia pemimpin ulung kan....klu aku ditempat kau,aku akn terus rebut peluang tuk berada di depan or memimpin...sehinggalah smpai satu masa kau sudah tak perlu didepan tp hy mengawasi dr belakang....

Anonymous said...

1- jika aku ckp kat kau...'kau cerewet tp x bertindak!' kau terima tak?

2- kau rasa kau pembersih. aku bkn pembersih ke?

3- bila kau rasa kau da pembersih. kau jgn tak terima bila org ckp kau tak cukup pembersih. (dlm smua hal lain jg. memandu @ memasak etc)

4- kau tak suka kulat di dinding2 bilik air kan? brp kali sebulan kau cuci bilik air? kau simbah buih sabun tiap2 kali lps mandi?

aku tak kisah....sbb aku tak pernah rasa aku pembersih.

kau yg cerewet..tp kau 100% bertindak?

akuYANGtipikal said...

stanum- hehehehe.blue chair tetap berjase :D hehehehe....
thanks for the motivation.. :)

anony-
aku bukan pembersih,cume bukan pengotor.
aku terima aku tak bertindak,sebab kadang2,(eh,yeke kadang2?) aku mengharapkan org lain buat juga.
tapi i will do my part,dun worry~

and pasal aku cerewet itu,
aku LEBIH TAK SUKA,bukanlah, aku langsung tak boleh bila tandas itu kotor dan sebagainya :)

n once again,
aku bukan pembersih.
cuma bukan pengotor.

aku bukan pengemas,
cuma aku suka sesuatu yg betul di tempat nye.

:)

szakif said...

T_T

daku menanes.