Tuesday, 18 November 2008

nasi lemak RM1.00

hanie : burger uncle jom!
typicalist:jom!
stanum:nak try makanan makcik tu?
typicalist:boleh juga,jom tengok apa ada.

dua minit kemudian...

typicalist:errr....nak makan burger uncle...
hanie:beli la satu,cover2,segan la dah dtg sini tak beli apa2.
stanum:beli nasi lemak satu share tiga ok.

ok.

typicalist:Makcik,nasi lemak satu bungkus,sambal lebih.

di gerai uncle.
stanum:burger ayam
hanie:ayam special
typicalist:double tapi satu lapis ayam satu lagi daging.

sambil tunggu siap,melantak nasi lemak sebungkus itu bertiga.
konklusi,sedap.

burger siap.
makan.wah~ burger uncle terhebat!

bangun,bayar.
ke kiri ke gerai makcik tadi.
hanie:makcik nasi lemak bungkus tiga.
typicalist:sambal lebih
stanum:tak habis2 sambal lebih.

hahahahaha..
semput daki bukit.

sampai rumah.
fuh~gila kenyang.
stanum:hanie asal sambal sikit?
typicalist:tu la,tadi duk bebel kat aku...stanum2

gelak2 sambil usha mbeekk di bawah~

tapi apa2 pun kalau kat dunia kolej aku ini,
nasi lemak kat kiosk juga yang terhebat~
weee.....

2 comments:

Szakif said...

untung la ko ade kafe kat kolej yang sediakan nasi lemak yang sedap.

aku rase cam nak tubuhkan persatuan pelanggan nasi lemak sambal lebih la pulak.

hu~

gadisTIPIKAL said...

hahahaha.
pasti aku beli~
ngehahaha~