Thursday, 13 November 2008

okay2 aku mengaku~

okay2...
aku terpaksa akui perkara2 ini sekarang....
sebab beberapa purnama aku try to deny sangat2.

+aku perlukan komputer riba sendiri,sebabnya...
hidup aku kena ada microsoft excel.boleh je pergi c.c, pinjam teman punya,
tapi kalau aku perlu mengadap komputer dalam jangka masa yg panjang?

+aku perlukan telefon bimbit,sebab aku perlu berhubung,dengan orang
dan liteFM.*err kenapa tak radio je?

+kamera.sebab telefon bimbit aku punya camera tidak terang.hahaha...err..i mean
digital camera.

+thesaurus....sebab aku kan tipikal..... hehehehehe..... yeay!

Que Sera Sera~

7 comments:

sol said...

siapa kau?

Anonymous said...

i hate to say...apatah lg kitorg. da detect psl laptop ms kt lowyat, waktu diorg bli laptop sendiri...yg lain? xyah tny...lebih dr nyata

Anonymous said...

satu lagi...rasanya clock 2 tu morocco nye..???

akuYANGtipikal said...

sol-nik la~ :D

anony-hahahaha.....laptop2...
er...waktu lagi satu bukan milik morroco :D serius tak tipu~

stanum_saliva said...

huhuhu...cun gak jam tuh...clock 2 milik negara mane...kongsi2 ler...hah,perancis?saudi?

shamel said...

heiy si tipikal.
Aku dah kembali..

emm..aku perlukan jam tangan.
Dah ade 2. Tapi aku mahu lagi.

akuYANGtipikal said...

stanum...arab saudi :D

shamel....hehehehe welcome back~
kau nak jam kaler biru eh?
hahahaha