Friday, 4 July 2008



aku mencintai ini,




dan ini,



dan hampir menjadi ini,

perhatian! :aku belum memiliki semua di atas,sila dengan murah hati menderma kepada aku dgr segera...hehehehe
p/s:buku2 itu sedikit mahal bagi aku,lagi pun aku ini kedekut...ok tau ade satu tpt yg jual murah~tapi telah abis ku beli,tinggal yg mahal sahaja!ceh~
*aktiviti ini sangat besh-juge terdapat di dalam surat khabar The Star(star two) dan NST(at the back).*-selalu buat kat library kolej...shhhh....ngeh3 ^^,v
try it out for those yg tak penah main game ini!
it is simple n yet interesting.
yg selalu solve the sudoku,
try out jigsaw sudoku~
i am addicted to it!
ok,aku yg tipikal!

2 comments:

jaed said...

sudoku je pun.. orang dah khatam dah, kamu baru nak mula ke?h hahaha

akuYANGtipikal said...

ngeee....

sudah lame la....

cume belum mampu nak beli buku2 baru....
sudah khatam beberape buku yg dibeli(easy-medium-hard-very hard)
ngeee.... :D
(ceh~kedekut gile)