Tuesday, 22 July 2008

peristiwa subuh~*wink*

sakit perut d penang!

cis!ini tidak adil!

aku ingin makan dan makan! tapi tak jumpe!

.............................

pulang ke appartment! yippie!
pagi tadi, 5.01am die kejut....
"mahu ke pasar?"
"ye,mahu2!"
die,dan die tidak tidur...
ceh~bukak forum!hahaha

bersemangat....
menuju ke pasar borong!selayang kononnya~
hehehehe
kami jahil ttg ini!
seriyuuuus....jgn salahkan kami...
memndu optra ke sana.

parking fees....rm3.15 (5%tax?oh tidak!)

huhuhu~
semua mata memandang ke arah kami!
cis!ape salah aku,aku,aku,dan aku?
kate stanum-model pasar borong..
okay ini peristiwa di subuh hari;
"bape sekilo?"
"rm3.50"
"bagi sekilo"
lelaki itu ketawa....
"tak jual sekilo!"
................
diam dan pergi.
berdiri di ikan lagi.
"mau apa?"
die hanya diam tidak menjawab.
"tak mau kata tak mau"
aik!kene marah pulak?
ceh!
jalan dr hujung ke hujung!
tak beli pape.
balik.
gelak ramai2 dlm kete!
last2 pegi pasar harian...
la....dekat je dgn rumah kami!
aiyyyooooo.....
die kate "boleh tak aku just tgu kat dlm kete?"
"aku pon same"
hahaha
ok...aku dan stanum turun
beli dan beli.
waaaa.....
habis rm50.
hehehehe
......................................
sampai rumah balik
subuh.
tepon papa.
cerita kisah
gelak.
memang pasar borong org tak beli sikit2..
HAHAHAHAHA
bengong la sy ini!

1 comment:

Oneiric weaver said...

salam.

hehe.macam comel pulak dengar kamu gi membeli barang2 dapur.. >:)

since datang jordan, i am getting used to this kind of stuffs. beli barang dapur. memasak. haha. reli. i love cooking sekarang nieh. sangat. :)

semalam, baru jer borong barang2 dapur yang dah abes, beli beras, tepung, cili, sayur2, ayam etc etc.

and it's always me the one that's so excited. bak kata myfrend - dah macam makcik2 jer gaya nyer.

haha. *ketawa kejam kat diri sendiri*

dan selalu, sekali beli barang2 dapur, habis dalam 20JD. atau lebih kurang rm100 . hehe.

bayangkan, megi tu (indomee), 1 jd = rm5 dpt 5 bungkus kecik2 tu. if kat mesia, tak lebih rm3 pun.. isk isk.