Friday, 20 June 2008

sape kate trojan hebat?aduh!

tak besh diserang trojan!!!
*mengapa?
*haisyh!!!!!
ok...ini dugaan!!!*haha mcm besar sgt*
eh...semua...aku seorang yg tidak mempunyai kate2 indah utk menenangkan...
hehehehe....
owh....kawan,aku sebenarnye sgt kalut bile kalian meminte pendapat aku.
sile maafkan aku.tidak sengaje utk kalut....*serius ikhlas kate2 nie*
*okay.ak niat ingin melirih kan jari2 ak utk membuke c700 milik mama
utk mendendangkan hawa telinga dgnn lagu ::choas::
huh!!!**adik sku sedang bermain game!ces---
sementare die gune aku play lagu dlm mp3 ak.
-i will survive
-now and forever
-you and i both
-i need you
-gone
-eternal flame
-yesterday
................................................................
"kakak,nah gune la"
yes!*tidak mematikan mp3*
-www.youtu......
tak sempat abes type,
mp3 memainkan track yg ke37
::surah yaseen::sh.sa3d algamidi
*ok siyez aku malu dgn myself*
terus batalkan niat nak bukan youtube..
selesai surah yaseen diikuti,surah al-munafiqun dan al-ihsan
owh....sesungguhnye hati aku tibe2 menangis!
aku takkan kate aku alim...sebab sesungguhnye aku tidak.aku tipikal yg sering lagha----
::ok enuff::
ok mencari kesempurnaan dlm hidup supaye balance ye..tapi belum berjaye.
chances slalu dtg tapi selalu slipt like soft drifting sand..
oh...betul kate teman,
perubahan memerlukan jerih yg besar.
sebelum nie jerih tu tak di efek kan oleh persekitaran,
ok...
...diam...
cube cari erti.
berubah menjadi baik utk org lain...
okiedokie...
ade kebaikan..
berubah sebab org lain?
y?
tidak menyedari lagi ape kepentingan.
tapi..
*mule terfikir*
tanggungjawab adalah kepentingan
owh...
naive side of me
owh,tanggungjawab
sebagai
:hamba:anak:kakak:kawan:keluarga:
memberi erti.
hidup aku belum equilibrium...
hahahaha
ok.
perlu cari resultant
untuk mendapat equilibrant
baru dpt equilibrium dalam
polygon of forces hidup ak..
owh...aku mencintai subject structure.
*debar utk result final xm sem lepas*

4 comments:

uni said...

HI HI!
YOU'VE BEEN TAGGED!! see my blog for more details (www.onlyuni.blogspot.com)

-a devotee of Islam- said...

"owh....sesungguhnye hati aku tibe2 menangis!
aku takkan kate aku alim...sebab sesungguhnye aku tidak.aku tipikal yg sering lagha----
::ok enuff::
ok mencari kesempurnaan dlm hidup supaye balance ye..tapi belum berjaye.
chances slalu dtg tapi selalu slipt like soft drifting sand.."


hati yang menangis; insyaALlah, satu tanda hidayah yang diberi olehNya. my friend advised me,sekali dpt hidayah ALLAH, genggamlah kemas2.takut2 tidak akan lagi hadir peluang yang kedua..

kesempurnaan - tidak mungkin ada manusia yang akan sempurna. itu satu fitrah yang hakiki. sekadar pandangan seorang insani, janganlah mengejar kesempurnaan diri.tiada istilah "sempurna" buat manusia yang dicipta serba kekurangan. tetapi, cubalah seikhlas hati untuk menjadi lebih baik. "Lebih Baik" tidak bererti Sempurna. :)

Mari.bersama kita cuba membaiki diri. adalah sunnah orang yang berjuang, terjatuh dan tersungkur, but do "never give up." bangkit dan berlari. teruskan berlari. kerana ALLAH sentiasa bersama hamba2Nya yang ikhlas mengharapkan rahmatNya dan KeAmpunan dariNya :)

-a devotee of Islam- said...

oh...betul kate teman,
perubahan memerlukan jerih yg besar.
sebelum nie jerih tu tak di efek kan oleh persekitaran,
ok...
...diam...
cube cari erti.
berubah menjadi baik utk org lain...
okiedokie...
ade kebaikan..
berubah sebab org lain?


tiada kemenangan tanpa pengorbanan. tiada perjuangan tanpa rintangan. tiada perubahan tanpa kepayahan dan air mata.. itu lah hakikat kehidupan. or at least, that's what i have been tru in seeking a better life in dunya and the Hereafter. Jangan menyerah ya. i am always there, deep within your Heart, my dear :)

sekadar coretan sebuah pengalaman. i have been here in Jordan for not more than 10months only, but... i have been tru lots of things that i had never imagined b4..dan semua ini mengajar hati kecil ini tentang erti 'hidup sebenar' sebagai hamba Tuhan YAng Esa.."hidup sebenar" yg seharusnya dihiasi dengan fahaman dan amalan Islam yang sebenar..


...

my dear, jaga diri baek2..! all the best in your life..insyaAllah :)

"kangen bangat mahu ketemu semua" hehe.

hugs. salam.. ;)

akuYANGtipikal said...

dr.devotee:
i'll keep ur words tight in my journey of life insyaAllah....

n i shall always be fan of ur life!

uni:
ok2...next entri!!!! :)